Ах, морето... Къде да не пропуснем да отскочим

09 August 2015

Лятото е в разгара си. Всички са на морето, a ако все още не са там това скоро предстои.
В този ред на мисли, с какво друго можем да свържем  горещите дни, освен с приятнитните моменти на някой плаж, бийч бар или ресторант, в който да похапнем вкусна морска храна.
Тръгвайки по родното черноморие, няма как да не споделя приятното си изживяване на някои точно определни места.
Натоварено може би с доза субективизъм, мнението ми е кратко резюме на това къде според мен ще се почувствате уютно, в приятна приятелска обстановка или ще се забавлявате до зори.
Нека зпочнем от ПЛАЖЪТ! Локацията е Лозенец, мястото Patron XO Cafe & Shot Beach Bar. Още със стъпването на пясъка Ви посрещат усмихнати лица и хора, чиято цел е да Ви накарат да се почувствате като у дома си край морския бряг. Всеки барбарон, всеки чадър, палма и въобще всеки детайл е на мястото си. Независимо дали сте с компания настроена за купон или с децата, мястото Ви кара да се чувствате комфортно и да релаксирате на макс. Усмивки, пясък, море, приятна музика и готини хора! Enjoy it!

с. Лозенец, ул."Рибарска", Южен плаж
https://www.facebook.com/Patron.XO.Cafe.Shot.Bar?fref=ts

След дългия плаж какво друго освен вкусна вечеря .... Оставаме в Лозенец, мястото - El Balcon! Сгушен потайно в една от уличките,  чака да откриете вкусната му кухня. Влизаме и първото, което ни прави впечaтление е усмивката, с която ни посрещат, а после рисунките по стените, които ни хипнотизират. Морска храна, пица или паста... Изборът е изцяло ваш, каквото и да изберете няма да сбъркате!

с.Лозенец, ул. "Велека" 8
https://www.facebook.com/buenoelbalcon?fref=ts

Вкусна храна може да похапнете в Casa Del Mare – ресторант кацнал над морето в Созопол - стария град. Гледката е прекрасна, обслужването на ниво, а основната ни цел е абслютно изпълнена – да доставим на стомаха си едно незабравимо преживяване.

гр. Созопол, ул "Кирил и Методий" 36
https://www.facebook.com/pages/Casa-Del-Mare-Restaurant/146078488907477?fref=ts