Червеният килим повелява

05 October 2015

Новият сезон е вече тук, а с това изниква въпросът - кои са най - акуалните тенденции в модата?
За есен - зима 2015/2016 червеният килим представя комбинации от силуети и материи, вдъхновени от различни времена. Покажете лично отношение към модата и миксирайте смело.


СИЛУЕТЪТ: Основно влияние оказват 70те, но не по-малко се усеща духът на 60те и 80те. Дами, не се тревожете за дължината на полите, без значение mini, midi или maxi - в тенденции сте. При панталоните и дънките се запазват актуални skinny моделите, въпреки че все повече се налагат по - широките крачоли с дължина над глезена.


МАТЕРИИТЕ: Главен герой на подиума е велурът, освен него ще видим много кожа, вълна и дантела. Кобинирайте и се забвлявайте!


ЦВЕТОВЕТЕ: Черното си е черно, a в комбинация с бялото се получава едно от най - добрите решения за сезона. Есен - зима 2015/2016 обаче няма да е само черно-бяла!
Ще се носи червено, оранжвено, жълто, както и всички пастелни цветове - розово, светло синьо, лила.


ДЕТАЙЛИТЕ: Именно те придават характер на визията! За това не ги пренебрегвайте. Макси колани, шалове, очила със дръзки рамки - носете ги смело и със самочувствие.
Нека не пропускаме и любимите бижута. Те са обсипани с перли, нанизи от различни маниста и пюскюли. Ще се носят обемни колиета - цветни или с метални отблясъци.  Украсете ръцете с кожени гривни, както и такива изработени от метал или пластмаса,  нежни и женствени или обемни и бунтарски.

източници :

http://www.fashionisers.com/trends/fall-winter-2015-2016-accessory-trends/
http://www.theblondesalad.com/2015/09/fall-winter-2015-2016-trends.html